Vaš E-mail Servis

 

  • kvalifikovani primljeni i prosleđeni mailovi u Vaše ime
  • 24 sata dnevno – 7 dana u nedelji
  • bez mesečnih fiksnih troškova
  • trajna ušteda plaćanja na personalu fime
  • 100% sigurne dostupnosti

E-mail Servis

Šta mi radimo?

E-mail Servis

Kontrola E-maila

Učestvujte na Vašim sastancima ili poslovnom putovanju a da nijednom ne propustite dragocen E-mail. Mi preuzimamo Vaše E-mail-ove koje obrađujemo i šaljemo u skladu sa Vašim poslovanjem. Naši agenti su takođe obučeni da odgovore na osnovne upite kupaca, tako da možete da se fokusirate na rast Vašeg poslovanja.

SERVIS POTROŠAČA

Kada kupac šalje E-mail i ima problem, mi možemo da Vam pomognemo. Naši agenti su obučeni da razumeju Vaš posao, tako da mogu uspešno da upravljaju E-mail-om u Vaše ime. Razmislite o daljinskom proširenju Vašeg tima na koje se možete osloniti da će predstavljati Vašu kompaniju na isti način na koji bi ste je Vi predstavljali.

24/7 SERVIS

Vršimo slanje E-maila za zakazivanja, poručivanje i ostale vrste elektronskog dopisivanja. Našim angažovanjem povećaćete prodaju svojih proizvoda i usluga, smanjićete troškove i podići efikasnost u svim sferama poslovanja. Čak i kada nemate kancelariju, u ime Vaše firme odgovaraće profesionalni, kompetentni agenti.

Zašto vam je potreban E-mail Servis?

Naši agenti služe i deluju kao produžetak Vašeg tima, odgovaraju na pozive i poruke u Vaše ime ili prosleđuju E-mail Vama u skladu sa Vašim uputsvima. Naši agenti su profesionali, ljubazni, flexsibilni, dobro obučeni i uspešno vrše konverzaciju na više stranih jezika koje koriste u komunikaciji sa Vašim poslovnim partnerima, klijentima koji žele da dobiju informaciju ili stručnu pomoć.

Šta telefonski operater može da učini za moj posao?

Opširnije

Virtuelni agent odnosno telefonski operater može da upravlja terminima, da prima poruke i da pruža opštu korisničku podršku. Operater može da pruža razne poslovne kancelarijske delatnosti i druge vrste poslovanja, čime se poboljšava prilika za privlačenje više klijenata.

Kako telefonski operater koristi kompaniji?

Opširnije

Mnogobrojne prednosti ima angažovanje virtuelnog agenta odnosno telefonskog operatera.

  1. Male firme kao i peduzeća mogu da smanje troškove.
  2. Firme ili preduzeća mogu da iskoriste dodatnu podršku za povećanje produktivnosti sa internim timom.
  3. Telefonski operateri rade u timovima, tako da je uvek na raspolaganju neko ko će da upravlja pitanjima kupaca i da rešava korisničke probleme ili da zakazuje termine za sastanke.

Da li telefonski operater može da rukuje elektronskom poštom i da telefonira?

Opširnije

Da, telefonski operater može da odgovori na e-poštu i / ili  da odgovara na telefonske pozive uz instrukcije Vašeg poslovanja. Vaša firma može da se prilagodi u skladu sa potrebama klijenta ili poslovnog partnera.

Ovako možemo da Vas podržimo

Pravo rešenje za Vaš biznis

Email Servis

RecallNS operateri preuzimaju E-mail u Vaše ime, pružaju informacije, prikupljaju sve potrebne podatke koje obrađuju i prosleđuju željenoj kontakt osobi.

Intrenacional E-mail

RecallNS operateri komuniciraju putem E-maila  na nemačkom, engleskom i mađarskom jeziku. Prikupljaju i pružaju informacije inostranim poslovnim partnerima kao i  klijentima.

KUPOVINA ONLINE

Operateri RecallNS primaju E-mail porudžbine u skladu sa Vašim instrukcijama, organizuju i prikupljaju podatke klijenata,  obrađuju i šalju podatke pismenim i telefonskim putem.

Imate pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte!

Servis u Vašem lokalnom području

Kontakt