Vaš E-mail Servis

 

  • kvalifikovani primljeni i prosleđeni mailovi u Vaše ime
  • 24 sata dnevno – 7 dana u nedelji
  • bez mesečnih fiksnih troškova
  • trajna ušteda plaćanja na personalu fime
  • 100% sigurne dostupnosti

E-mail Servis

Šta mi radimo?

E-mail Servis

Provera i preuzimanje E-maila

Učestvujte na Vašim sastancima ili poslovnom putovanju a da nijednom ne propustite dragocen E-mail. Mi preuzimamo E-mail-ove i obavestiti Vas ili ih proslediti u skladu sa Vašim uputstvima. Naši agenti su takođe obučeni da odgovore na osnovne upite kupaca, tako da možete da se fokusirate na rast Vašeg poslovanja.

SERVIS POTROŠAČA

Kada kupac šalje E-mail i ima problem, mi možemo da Vam pomognemo. Naši agenti su obučeni da razumeju Vaš posao, tako da mogu uspešno da upravljaju E-mail-om u Vaše ime. Razmislite o daljinskom proširenju Vašeg tima na koje se možete osloniti da će predstavljati Vašu kompaniju na isti način na koji bi ste je Vi predstavljali.

24/7 SERVIS

Vršimo slanje E-maila za zakazivanja, poručivanje i ostale vrste elektronskog dopisivanja. Našim angažovanjem povećaćete prodaju svojih proizvoda i usluga, smanjićete troškove i podići efikasnost u svim sferama poslovanja. Čak i kada nemate kancelariju, u ime Vaše firme odgovaraće profesionalni, kompetentni agenti.

Zašto vam je potreban E-mail Servis?

Naši agenti deluju kao produžetak Vašeg tima, mi ćemo odgovoriti na Vaše E-mail-ove, primati ili neometano preneti poruke Vašem osoblju. Pomoću E-mail servisa RecallNS-a na Vaše  poruke će odgovarati ljubazni i dobro upućeni agenti  bez obzira da li se Vama šalju poruke ili firmi.

Koliko košta virtualni agent?

Opširnije

Usluga virtualnog agenta košta 24,99 dinara po minuti i 75% manje od zapošljavanja radnika po ceni od 172,54 Rsd/h. Uz to, preduzeća štede novac jer ne moraju da upravljaju ili ne plaćaju porez na zaposlene ili beneficije za uslugu.

Šta virtualni agent može učiniti za moj posao?

Opširnije

Virtuelni agent može upravljati terminima, primati poruke i pružati opštu korisničku podršku. Razne poslovne kancelarijske delatnosti i druge vrste poslovanja mogu imati koristi od produženog vremena podrške, čime se poboljšava prilika za privlačenje više klijenata.

Kako virtualni agent koristi kompaniji?

Opširnije

Mnogobrojne prednosti ima angažovanje virtuelnog agenta. Prvo, malo preduzeće može smanjiti troškove. Drugo, kompanija može da iskoristi dodatnu podršku za povećanje produktivnosti sa internim timom. Pod tri, virtualni agenti rade u timovima, tako da je uvek na raspolaganju neko ko će upravljati pitanjima kupaca ili rezervisati sastanke.

Da li virtuelni agent može rukovati e-mailovima ili razgovarati?

Opširnije

Da, virtualni agent može da odgovori na e-poštu i / ili razgovore. Vaše preduzeće može prilagoditi iskustvo u skladu sa potrebama klijenata.

Ovako možemo da Vas podržimo

Prava rešenja za Vašu kompaniju

ZASTUPANJE

U slučaju nedostatka osoblja, bilo zbog odsustva zaposlenih na godišnjem odmoru, bolesti, poslovnog putovanja ili sastanka, RecallNS će Vam pružiti podršku po potrebi.

Email CENTAR

RecallNS prima Email-ove u Vaše ime, po potrebi ih prosleđuje željenoj kontakt osobi i beleži sve potrebne podatke.

KORISNIČKI SERVIS

Naši agenti su pažljivo obučeni za rešavanje problema koji razumeju Vaše poslovanje i pružaju rešenja koja zadovoljavaju Vaše klijente.

E-mail SERVIS

Recallns agenti rado pružaju svojim pošaljiocima spremljene podatke o kompaniji i razgovara o svim početnim pitanjima i trenutnim informacijama.

KUPOVINA ONLINE

RecallNS prima telefonske porudžbine u skladu sa Vašim specifikacijama, pismenim ili telefonskim putem Vas obaveštava o detaljima poručioca i proizvoda koji je naručen.

Intrenacional E-mail

RecallNS agenti takođe obrađuje upite međunarodnih poslovnih partenra i  kupaca na nemačkom jeziku.

Zainteresovani?

Slobodno nas kontaktirajte!

Servis u Vašem lokalnom području

Kontakt