Vaš Web Servis

​​Profesionalni web servis na usluzi

  • moderan i fleksibilan dizajn
  • servis baze podataka i hostinga
  • administrativna podrška 24 / 7
  • sertifikat SSL
  • servisiranje i ažuriranje web platformi
  • zaštita podataka
  • podešavanje na svim prenosvim uređajima

Servis

Mi Kreiramo Stvari Za Web

Hosting Servis

U našoj ponudi imamo standardni hosting paket, VPS i namenske servere koji po svojim performansama odgovaraju Vašim potrebama. Naši dobro konfigurisani i održavani serveri obezbeđuju uvek vidljiv, stabilan i visoko funkcionalan sajt!

Servis i Održavanje

Održavanje sajtova je naš posao. U održavanje spadaju :  Osnovna ažuriranja, tehničo održavanje Web-a, analize i statistike, napredna administracija, pravljenje rezervne kopije sajta (backup), zaštita sajta od hakovanja i virusa.

Web Platforme

Vi znate šta želite, mi znamo kako to da ostvarimo. Izrada web sajta, dizajn i programiranje aplikacija prema Vašoj želji i potrebama uz akcenat na vrhunski kvalitet i funkcionalnost. Izrada sajtova i njihova optimizacija.

SEO Optimizacija

SEO optimizacija web sajtova je proces kojim se po pravilima Google pretraživača dostiže optimalna vidljivost i korisnost web sajta sa ciljem privlačenja i dovođenja što većeg broja posetilaca.

Odgovara za sve

Web sajt kreiran za sve tipove prenosivih uređaja

Mi RecallNS tim kreiramo super moderne stranice sa dinamičkim i fleksibilnim izgledom. Cela struktura web sajta u konsultaciji sa Vašim zahtevima se izrađuje i postavlja tako da budu preglednog sadržaja, brzog odziva stranica i sa svim neophodnim infomacijama za korisnike sajta. Prikazivanje sajta se podešava i prilagođava na svim prenosivim uređajima.

Izaberite Paket Koji Odgovara Vašim Potrebama

 

Dobijate izrađenu platformu savršenog dizajna sa dodatnom uslugom održavanja, ažuriranja i funkcijonalnosti samog sajta

CENOVNIK

Zakažite Sastanak

Imate pitanja ? Nešto vas zanima i želite neke dodatne informacije, javite se da vam pomognemo mi smo tu za Vas i možemo zajedno da rešimo sve zadatke.