Vaš profesionalni Sekretarijat

Mi preuzimamo i prosleđujemo sve Vaše pozive

  • primanje i prosleđivanje poziva u Vaše ime
  • obavljanja poslovanja u okviru Vašeg radnog vremena
  • prikljupljane i obrađivanje podataka u ime Vaše firme
  • trajna ušteda troškova firme
  • 100% sigurne dostupnosti

Vaš profesionalni Sekretarijat

Mi preuzimamo i prosleđujemo sve Vaše pozive

primanje i prosleđivanje poziva u Vaše ime | obavljanja poslovanja u okviru Vašeg radnog vremena | prikljupljane i obrađivanje podataka u ime Vaše firme | trajna ušteda troškova firme | 100% sigurne dostupnosti 

Sekretarijat

Šta mi radimo?

Virtualni Sekretarijat

Mi preuzimamo i prosleđujemo sve Vaše pozive

Preuzimanje poziva

Učestvujte na Vašim sastancima ili poslovnom putovanju a da nijednom ne propustite dragocen poziv. Preuzimamo pozive i poruke u Vaše ime, možemo proslediti pozive Vama u skladu sa Vašim uputstvima. Naši agenti su obučeni da odgovore i  pruže kopletne informacije klijentima, tako da Vi možete da se fokusirate na rast Vašeg poslovanja.

POTROŠAČKI SERVIS

Kada kupac nazove i ima pitanje ili problem, možemo da pomognemo. Naši agenti su obučeni da razumeju Vaš posao, tako da mogu uspešno da upravljaju pozivima u Vaše ime. Razmislite o daljinskom proširenju Vašeg tima na koje se možete osloniti da će predstavljati Vašu kompaniju na isti način na koji bi ste je i Vi predstavljali.

SERVIS ODlaznih POZIVA

Vršimo razna zakazivanja, poručivanja i ostale vrste odlaznih poziva. Našim angažovanjem povećaćete prodaju svojih proizvoda i usluga, smanjićete troškove firme i podići efikasnost u svim sferama poslovanja. Čak i kada nemate kancelariju, u ime Vaše firme odgovaraće profesionalni, telefonski operateri.

Zašto vam je potreban Sekretarski Servis?

Naši agenti služe i deluju kao produžetak Vašeg tima, odgovaraju na pozive i poruke u Vaše ime ili prosleđuju pozive Vama u skladu sa Vašim uputsvima. Naši agenti su profesionali, ljubazni, flexsibilni, dobro obučeni i uspešno vrše konverzaciju na više stranih jezika koje koriste u komunikaciji sa Vašim poslovnim partnerima, klijentima koji žele da dobiju informaciju ili stručnu pomoć.

Šta telefonski operater može da učini za moj posao?

Opširnije

Virtuelni agent odnosno telefonski operater može da upravlja terminima, da prima poruke i da pruža opštu korisničku podršku. Operater može da pruža razne poslovne kancelarijske delatnosti i druge vrste poslovanja, čime se poboljšava prilika za privlačenje više klijenata.

Kako telefonski operater koristi kompaniji?

Opširnije

Mnogobrojne prednosti ima angažovanje virtuelnog agenta odnosno telefonskog operatera.

  1. Male firme kao i peduzeća mogu da smanje troškove.
  2. Firme ili preduzeća mogu da iskoriste dodatnu podršku za povećanje produktivnosti sa internim timom.
  3. Telefonski operateri rade u timovima, tako da je uvek na raspolaganju neko ko će da upravlja pitanjima kupaca i da rešava korisničke probleme ili da zakazuje termine za sastanke.

Da li telefonski operater može da rukuje elektronskom poštom i da telefonira?

Opširnije

Da, telefonski operater može da odgovori na e-poštu i / ili  da odgovara na telefonske pozive uz instrukcije Vašeg poslovanja. Vaša firma može da se prilagodi u skladu sa potrebama klijenta ili poslovnog partnera.

Ovako možemo da vas podržimo

 

Pravo rešenje za vaše poslovanje

ZASTUPANJE

U slučaju nedostatka osoblja, bilo zbog odsustva zaposlenih, bolesti, poslovnog putovanja, godišnjeg odmor itd. Operateri RecallNS će vam pružiti maxsimum  učinak i podršku u Vašem poslovanju.

TELEFONSKI Servis

RecallNS operateri preuzimaju pozive u Vaše ime, pružaju informacije, prikupljaju sve potrebne podatke koje obrađuju i prosleđuju željenoj kontakt osobi.

KORISNIČKI SERVIS

Naši operateri su dobro pripremljeni i informisani za rešavanje datih problema. Oni su tu da pruže validne informacije svim korisnicima Vaših usluga i Vašim poslovnim partnerima u uskladu sa poslovanjem.

Reklamacije

RecallNS operateri ljubazno i rado pružaju odgovore klijentima sa kojima razgovaraju o svim početnim pitanjima i trenutnim problemima koje klijenti imaju.

KUPOVINA ONLINE

Operateri RecallNS primaju telefonske porudžbine u skladu sa Vašim instrukcijama, organizuju i prikupljaju podatke klijenata,  obrađuju i šalju podatke pismenim i telefonskim putem.

INTERNACIONAL CALLING

RecallNS operateri komuniciraju na nemačkom, engleskom i mađarskom jeziku. Prikupljaju i pružaju informacije inostranim poslovnim partnerima kao i  klijentima.

Želite da saznate više?

Slobodno nas kontaktirajte!

Servis u Vašem lokalnom području

Kontakt