Vaš profesionalni Sekretarijat

Mi preuzimamo Vaše pozive za samo 45,99 RSD po minuti obavljenog razgovora

  • primanje i prosleđivanje poziva u Vaše ime
  • obavljanja poslovanja u okviru Vašeg radnog vremena
  • prikljupljane i obrađivanje podataka u ime Vaše firme
  • trajna ušteda troškova firme
  • 100% sigurne dostupnosti

Sekretarijat

Šta mi radimo?

Virtualni Sekretarijat

Mi preuzimamo Vaše pozive za samo 45,99 RSD po minuti obavljenog razgovora

Preuzimanje poziva

Učestvujte na Vašim sastancima ili poslovnom putovanju a da nijednom ne propustite dragocen poziv. Preuzimamo pozive i poruke u Vaše ime, možemo proslediti pozive Vama u skladu sa Vašim uputstvima. Naši agenti su obučeni da odgovore i  pruže kopletne informacije klijentima, tako da Vi možete da se fokusirate na rast Vašeg poslovanja.

POTROŠAČKI SERVIS

Kada kupac nazove i ima pitanje ili problem, možemo da pomognemo. Naši agenti su obučeni da razumeju Vaš posao, tako da mogu uspešno da upravljaju pozivima u Vaše ime. Razmislite o daljinskom proširenju Vašeg tima na koje se možete osloniti da će predstavljati Vašu kompaniju na isti način na koji bi ste je i Vi predstavljali.

SERVIS ODlaznih POZIVA

Vršimo razna zakazivanja, poručivanja i ostale vrste odlaznih poziva. Našim angažovanjem povećaćete prodaju svojih proizvoda i usluga, smanjićete troškove firme i podići efikasnost u svim sferama poslovanja. Čak i kada nemate kancelariju, u ime Vaše firme odgovaraće profesionalni, telefonski operateri.

Zašto vam je potreban Sekretarski Servis?

Naši agenti služe i deluju kao produžetak Vašeg tima, odgovaraju na pozive i poruke u Vaše ime ili prosleđuju pozive Vama u skladu sa Vašim uputsvima. Naši agenti su profesionali, ljubazni, flexsibilni, dobro obučeni i uspešno vrše konverzaciju na više stranih jezika koje koriste u komunikaciji sa Vašim poslovnim partnerima, klijentima koji žele da dobiju informaciju ili stručnu pomoć.

Koliko košta telefonski operater?

Opširnije

Usluga telefonskog operatera košta 45,99 dinara po minuti razgovora. Što u praksi čini 65% manje troškova od zapošljavanja radnika po ceni od 184,00 Rsd/h, plus plaćanja svih mesečnih doprinosa. Uz to, preduzeća štede vreme i novac jer ne moraju da upravljaju zaposlenim, da plaćaju porez na zaposlene i razne beneficije.

Šta telefonski operater može da učini za moj posao?

Opširnije

Virtuelni agent odnosno telefonski operater može da upravlja terminima, da prima poruke i da pruža opštu korisničku podršku. Operater može da pruža razne poslovne kancelarijske delatnosti i druge vrste poslovanja, čime se poboljšava prilika za privlačenje više klijenata.

Kako telefonski operater koristi kompaniji?

Opširnije

Mnogobrojne prednosti ima angažovanje virtuelnog agenta odnosno telefonskog operatera.

  1. Male firme kao i peduzeća mogu da smanje troškove.
  2. Firme ili preduzeća mogu da iskoriste dodatnu podršku za povećanje produktivnosti sa internim timom.
  3. Telefonski operateri rade u timovima, tako da je uvek na raspolaganju neko ko će da upravlja pitanjima kupaca i da rešava korisničke probleme ili da zakazuje termine za sastanke.

Da li telefonski operater može da rukuje elektronskom poštom i da telefonira?

Opširnije

Da, telefonski operater može da odgovori na e-poštu i / ili  da odgovara na telefonske pozive uz instrukcije Vašeg poslovanja. Vaša firma može da se prilagodi u skladu sa potrebama klijenta ili poslovnog partnera.

Ovako možemo da vas podržimo

Pravo rešenje za vaš biznis

ZASTUPANJE

U slučaju nedostatka osoblja, bilo zbog odsustva zaposlenih, bolesti, poslovnog putovanja, godišnjeg odmor itd. Operateri RecallNS će vam pružiti maxsimum  učinak i podršku u Vašem poslovanju.

TELEFONSKI Servis

RecallNS operateri preuzimaju pozive u Vaše ime, pružaju informacije, prikupljaju sve potrebne podatke koje obrađuju i prosleđuju željenoj kontakt osobi.

KORISNIČKI SERVIS

Naši operateri su dobro pripremljeni, organizovani i informisani za rešavanje datih problema. Oni su tu da pruže validne informacije korisnicima i Vašim poslovnim partnerima u uskladu sa Vašim poslovanjem.

Reklamacije

RecallNS operateri ljubazno i rado pružaju odgovore klijentima sa kojima razgovaraju o svim početnim pitanjima i trenutnim problemima koje klijenti imaju.

KUPOVINA ONLINE

Operateri RecallNS primaju telefonske porudžbine u skladu sa Vašim instrukcijama, organizuju i prikupljaju podatke klijenata,  obrađuju i šalju podatke pismenim i telefonskim putem.

INTERNACIONAL CALLING

RecallNS operateri komuniciraju na nemačkom, engleskom i mađarskom jeziku. Prikupljaju i pružaju informacije inostranim poslovnim partnerima kao i  klijentima.

Želite da saznate više?

Slobodno nas kontaktirajte!

Servis u Vašem lokalnom području

BESPLATAN POZIV

Kontakt