Vaš profesionalni Sekretarijat

Mi preuzimamo Vaše pozive za samo 24,99 RSD po minuti obavljenog razgovora

  • kvalifikovani primljeni i prosleđeni pozivi u Vaše ime
  • u okviru Vašeg radnog vremena
  • bez skrivenih troškova
  • trajna ušteda plaćanja na personalu firme
  • 100% sigurne dostupnosti

Sekretarijat

Šta mi radimo?

Virtualni Sekretarijat

Mi preuzimamo Vaše pozive za samo 24,99 RSD po minuti obavljenog razgovora

Preuzimanje poziva

Učestvujte na Vašim sastancima ili poslovnom putovanju a da nijednom ne propustite dragocen poziv. Preuzimamo pozive i poruke u Vaše ime, možemo proslediti pozive Vama u skladu sa Vašim uputstvima. Naši agenti su takođe obučeni da odgovore na osnovne upite kupaca, tako da možete da se fokusirate na rast vašeg poslovanja.

POTROŠAČKI SERVIS

Kada kupac nazove i ima pitanje ili problem, možemo da pomognemo. Naši agenti su obučeni da razumeju Vaš posao, tako da mogu uspešno da upravljaju pozivima u Vaše ime. Razmislite o daljinskom proširenju Vašeg tima na koje se možete osloniti da će predstavljati Vašu kompaniju na isti način na koji bi ste je Vi predstavljali.

SERVIS ODlaznih POZIVA

Vršimo razna zakazivanja, poručivanja i ostale vrste odlaznih poziva dok Vi gledate glavno poslovanje firme. Našim angažovanjem povećaćete prodaju svojih proizvoda i usluga, smanjićete troškove i podići efikasnost u svim sferama poslovanja. Čak i kada nemate kancelariju, u ime Vaše firme odgovaraće profesionalni, kompetentni agenti.

Zašto vam je potreban Sekretarski Servis?

Naši agenti služe i deluju kao produžetak Vašeg tima, odgovaraju na pozive i poruke u Vaše ime ili prosleđuju pozive Vama u skladu sa Vašim uputsvima. Pomoću virtualnog sekretarijata RecallNS-a u ime Vaše firme uvek će odgovarati ljubazna i dobro upućena osoba.

Koliko košta virtualni agent?

Opširnije

Usluga virtualnog agenta košta 24,99 dinara po minuti i 75% manje od zapošljavanja radnika po ceni od 172,54 Rsd/h. Uz to, preduzeća štede novac jer ne moraju da upravljaju ili ne plaćaju porez na zaposlene ili beneficije za uslugu.

Šta virtualni agent može učiniti za moj posao?

Opširnije

Virtuelni agent može upravljati terminima, primati poruke i pružati opštu korisničku podršku. Razne poslovne kancelarijske delatnosti i druge vrste poslovanja mogu imati koristi od produženog vremena podrške, čime se poboljšava prilika za privlačenje više klijenata.

Kako virtualni agent koristi kompaniji?

Opširnije

Mnogobrojne prednosti ima angažovanje virtuelnog agenta. Prvo, malo preduzeće može smanjiti troškove. Drugo, kompanija može da iskoristi dodatnu podršku za povećanje produktivnosti sa internim timom. Pod tri, virtualni agenti rade u timovima, tako da je uvek na raspolaganju neko ko će upravljati pitanjima kupaca ili rezervisati sastanke.

Da li virtualni agent može rukovati e-mailovima i / ili razgovarati?

Opširnije

Da, virtualni agent može da odgovori na e-poštu i / ili razgovore. Vaše preduzeće može prilagoditi iskustvo u skladu sa potrebama klijenata.

Ovako možemo da vas podržimo

Prava rešenja za vašu kompaniju

ZASTUPANJE

U slučaju nedostatka osoblja, bilo zbog odsustva zaposlenih na godišnjem odmoru, bolesti, poslovnog putovanja ili sastanka, RecallNS će vam pružiti podršku po potrebi.

TELEFONSKI CENTAR

RecallNS prihvata pozive u Vaše ime, po potrebi ih prosleđuje željenoj kontakt osobi i beleži sve potrebne podatke.

KORISNIČKI SERVIS

Naši agenti su pažljivo obučeni za rešavanje problema koji razumeju Vaše poslovanje i pružaju rešenja koja zadovoljavaju Vaše klijente.

TELEFONSKI SERVIS

RecallNS agenti rado pružaju svojim pozivaocima spremljene podatke o kompaniji i razgovara o svim početnim pitanjima i trenutnim informacijama.

KUPOVINA ONLINE

RecallNS prima telefonske porudžbine u skladu sa vašim specifikacijama, pismenim ili telefonskim putem Vas obaveštava o detaljima poručioca i proizvoda koji je naručen.

INTERNACIONAL CALLING

RecallNS agenti takođe obrađuju upite međunarodnih poslovnih partnera i  kupaca na nemačkom jeziku.

Zainteresovani?

Slobodno nas kontaktirajte!

Servis u Vašem lokalnom području

BESPLATAN POZIV

Kontakt